OM KENNETH JONASSEN

Min opgave er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at forbedre deres ROI fra betalte annoncekampagner.

VI ER IKKE BARE ENDNU ET BUREAU | VI ER EN DEL AF DIG

HISTORIEN OM SEOHAJ & KENNETH JONASSEN

Starten med Affiliate Marketing

Det hele startede med affiliate marketing for både mig og Brian Ebbesen, som er min partner i SEOhaj. I begyndelsen var det et forsøg på, at skaffe førstepladser. Kunne det virkelig lade sig gøre, at skaffe indtjening og konverteringer til andre – ved hjælp af førstepladser i Googles søgninger?

Ja, det kunne vi – med solidt arbejde og godt håndværk, så var det slet ikke så svært. Jeg vil gerne indrømme, at vi ikke helt vidste hvad vi lavede. Vi gjorde det bare.

Uddannelse i at blive bedst

Sidenhen har vi været på utallige kurser i hele verdenen og fået undervisning af de bedste i branchen. Det har lært os meget mere om den branche som vi nu arbejder fuld tid med.

I 2017 startede vi sammen SEOhaj.dk, og det er gået fantastisk. Vi sidder nu sammen i vores eget kontor, selvstændige og selvbestemmende.

Uden alt det dyre

Modsat mange af vores kolleger har vi ikke et fint kontor med massageordning og frokostordning til alle vores medarbejdere. Det ville vi gerne have, men faktum er, at det er kunderne der i sidste ende kommer til at betale for det.

I stedet arbejder vi i SEOhaj ud fra en ‘work smarter’ strategi, hvilket betyder at:

  • Alle SEOhajerne arbejder fra kontorfællesskaber.
  • Vi har flydende arbejdstider og er klar, når du har brug for os.
  • Vores møder afholdes ved hjælp af Google Hangout.

Alle unødvendige omkostninger er barberet væk og samtidig har vi fjernet en masse spildtid. Derfor kan vi holde omkostningerne helt i bund, hvilket vi synes skal komme dig til gode.

Hjælp til at ramme de rigtige kunder

Jeg hjælper dig med, at åbne mulighederne for betalt annoncering. Jeg hjælper dig med, at konstruere den rigtige salgstragt, der passer til din virksomhed. Få mig på holdet, så vi sammen kan skabe flotte resultater fra dine betalte annoncer.

Analyse af den øgede trafik og konverteringer

Jeg sørger for, at al trafik-data bliver indsamlet og analyseret. Når vi analyserer trafikken, kan vi se hvem der konverterer, hvordan de gør det og hvad der får dem til det. Når vi ved hvad der skaffer konverteringer – kan vi gøre meget mere af det!

Det med småt

Lidt om min baggrund for at administrere annoncer

Certificeret Google Ads-ekspert

Uddannet i Google Ads Academy med flere certificeringer. Herunder Google Shopping, Display Ads, Mobile Ads & Paid Search.

Uddannet i Google Analytics

Jeg har gennemgået flere Google Analytics kurser og har været på talrige Google Analytics-seminarer i USA og England.

PPC-specialist

Jeg har samlet erfaringer fra annonce-forbrug, omsætning og indtjening på Facebook og i Google Ads – for mere end 7 millioner kroner.  

Skal vi arbejde sammen?

Det starter altid med et ‘Hej’ og da jeg ikke er så god til at ringe rundt for at tilbyde min hjælp – så bliver du nødt til at starte ud.

Men jeg har gjort det nemt for dig. Du skal bare klikke på denne knap – så åbner dit mailprogram helt automatisk.

Kontakt

KENNETH JONASSEN | SEOHAJ

Pyramiden
Birkemose Alle 37
6000  Kolding

+45 42 52 41 77
kenneth@seohaj.dk

Hvad kan jeg gøre for dig?